Автобус під вибори «Коцюбинське-Ірпінь» обійшовся у 22 тисячі гривень

5 Жовтня 2016 10:41

Управління праці та соціального захисту населення Ірпінської міської ради відшкодувало кошти за безкоштовне перевезення пільгової категорії населення на суму 22 тис грн. Про це повідомляє «Громада Приірпіння» з посиланням на «Доступ до правди».

Кошти були відшкодовані відповідно до міської комплексної програми «Турбота» на 2016-2020 роки.

Автобусом могли скористатися учасники бойових дій, інваліди війни, ветерани, військовослужбовці тощо. Транспорт мав їздити двічі на день.

Згідно з відповіддю на запит, виконавчий комітет Ірпінської міськради 10 червня 2016 року виніс рішення про здійснення регулярних спеціальних перевезень пільгових категорій населення за маршрутом «Ірпінь-Київ-Коцюбинське».

Утім, начальник управління праці та соціального захисту населення Ірпінської міськради 10 серпня 2016 року звернувся з листом до Ірпінського міського голови Володимира Карплюка з проханням призупинити перевезення пільговий категорій громадян за спеціальним маршрутом у зв’язку з низькою потребою на період канікул та відпусток.

Виконавчий комітет Ірпінської міської ради 25 серпня після вивчення та розгляду даного питання виніс рішення про призупинення дії рішення від 10 червня «Про здійснення регулярних спеціальних перевезень пільговий категорій населення».

Як зауважують «Громади Приірпіння», 17 липня відбулися дострокові вибори, де партія «Нові обличчя» Володимира Карплюка отримала 10 мандатів.

 «Доступ до правди»

Фото - zpi.com.ua