На Рівненщині держава здасть в оренду 459 гектарів угідь

22 Липня 2016 13:51

У Рівненській області на земельні торги мають виставити 41 земельну ділянку сільськогосподарського призначення площею 459, 6905 га. Про це стало відомо з відповіді Рівненської районної державної адміністрації на запит користувача «Доступу до правди».

Також у відповіді на запит йдеться, що Головне управління Держгеокадастру надало дозволи та розробку проекту землеустрою земельних ділянок площею 37, 1657 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Малошпаківської сільської ради.

На території Грушвицької сільської ради мають передати в оренду на сім років ділянку для ведення садівництва площею 18,4689 га

На території Зорянської сільської ради ділянку площею 1, 7200 га мають передати в оренду теж на сім років ділянку – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Раніше «Доступ» повідомляв, що на Чернігівщині планують продати право оренди 19 земельних ділянок площею близько 178 га.

Читати відповідь та запит повністю

 

«Доступ до правди»