УКРАЇНА


ЛЬВІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Рішення580


від 16.06.2023

Про надання закладу дошкільної освіти (яслам-садку) компенсуючого типу “Пізнайко“ і відділу освіти Сихівського та Личаківського районів управління освіти департаменту розвитку функцій замовника на реконструкцію закладу дошкільної освіти (ясел-садка) компенсуючого типу “Пізнайко“ з прибудовою до існуючої будівлі на вул. А. Кос-Анатольського, 8 у м. Львові



З метою покращання соціальної та інженерної інфраструктури Львівської міської територіальної громади, розвитку матеріально-технічної бази закладів дошкільної освіти комунальної форми власності, керуючись Законами України “Про регулювання містобудівної діяльності“, “Про місцеве самоврядування в Україні“, ухвалою міської ради від 29.01.2015 № 4303 “Про затвердження Львівському дошкільному навчальному закладу яслам-садку компенсуючого типу № 176 “Пізнайко“ Львівської міської ради Львівської області технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. А. Кос-Анатольського, 8“, беручи до уваги листи Швейцарської компанії Geistlich, зареєстровані у Львівській міській раді 06.04.2023 за № 2-6125-001 та 17.05.2023 за № 2-8750-001, виконавчий комітет вирішив:


1. Надати закладу дошкільної освіти (яслам-садку) компенсуючого типу “Пізнайко“ (код ЄДРПОУ 22337266) і відділу освіти Сихівського та Личаківського районів управління освіти департаменту розвитку (код ЄДРПОУ 41321310) функції замовника на реконструкцію закладу дошкільної освіти (ясел-садка) компенсуючого типу “Пізнайко“ з прибудовою до існуючої будівлі на вул. А. Кос-Анатольського, 8 у м. Львові (земельна ділянка за кадастровим номером 4610136800:06:001:0058 площею 1,0408 га).
2. Витрати, пов’язані з розробкою проєктно-кошторисної документації, супутніх до проєктування послуг (робіт) на реконструкцію закладу дошкільної освіти (ясел-садка) компенсуючого типу “Пізнайко“ з прибудовою до існуючої будівлі на вул. А. Кос-Анатольського, 8 у м. Львові, покласти на Благодійний фонд Мирона Угрина (код ЄДРПОУ 36078532) та Швейцарську компанію Geistlich.
3. Закладу дошкільної освіти (яслам-садку) компенсуючого типу “Пізнайко“ і відділу освіти Сихівського та Личаківського районів управління освіти департаменту розвитку:
3.1. Отримати вихідні дані на проєктування, розробити та затвердити проєктну документацію на реконструкцію закладу дошкільної освіти (ясел-садка) компенсуючого типу “Пізнайко“ з прибудовою до існуючої будівлі на вул. А. Кос-Анатольського, 8 у м. Львові.
3.2. Укласти тристоронні договори на виконання проєктно-кошторисних робіт та на виконання робіт щодо реконструкції закладу дошкільної освіти (ясел-садка) компенсуючого типу “Пізнайко“ з прибудовою до існуючої будівлі на вул. А. Кос-Анатольського, 8 у м. Львові, де платником робіт визначити Благодійний фонд Мирона Угрина та Швейцарську компанію Geistlich.
                      Термін: до 31.12.2023
                      Відповідальні: директор закладу
                      дошкільної освіти (ясел-садка)
                      компенсуючого типу “Пізнайко“,
                      начальник відділу освіти Сихівського та
                      Личаківського районів управління
                      освіти департаменту розвитку.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з містобудування.



Львівський міський голова Андрій САДОВИЙ