Адміністрація морських портів відмовляється надавати інформацію про зарплату почесного президента

5 Квітня 2017 15:23

Адміністрація морських портів України (АМПУ) у відповідь на запит щодо штатного розпису почесного президента порту Миколи Павлюка та його функціональних обов’язків повідомила, що це персональна інформація. Про це пише сайт «Ні Корупції!».

АМПУ посилається на ч. 1 ст. 2 ЗУ «Про захист персональних даних» та ст. 30 ЗУ «Про інформацію» поділ інформації з обмеженим доступом на конфіденційну і таємну.

А також на п.2 ч.1 ст.22 ЗУ Про доступ до публічної інформації» - розпорядник має право не надавати інформацію, якщо вона належить до інформації з обмеженим доступом.

«Відомості, які знаходяться у володінні, користуванні або розпорядженні окремих фізичних чи юридичних осіб і поширюються за їх бажанням відповідно до передбачених ними умов є конфіденційною інформацією», – зазначено у відповіді порту.

Нагадаємо, у 2011 році Миколу Павлюка затримали у Криму з підозрою у зловживанні службовим становищем і незаконною витратою 170 тисяч гривень на ремонт готелю «Одеса». На той час Павлюк очолював державне підприємство «Одеський морський торговельний порт».

 

«Доступ до правди»