«Інформування киян» обходиться бюджету міста лише в 35 гривень на місяць

21 Червня 2016 14:05

Щомісячна плата за направлення користувачам сервісу «Інформування киян» повідомлень становить 35 грн. Про це стало відомо з відповіді КМДА на запит користувача «Доступу до правди».

Згідно з інформацією Комунальної бюджетної установи «Контактний центр міста Києва», з початку запуску сервісу сплачено 141 грн.

У лютому заступник голови КМДА Геннадій Пліс під час презентації проекту «Інформування киян» зазначав, що вартість інформування одного користувача коштує менше однієї копійки.

Загальна кількість користувачів сервісу «Інформування киян» станом на 17 червня становить 13 859 чоловік.

Сервіс «Інформування киян» знаходиться на автоматизованому ресурсі виконавчого органу КМР. Обслуговування здійснює ТОВ «Комп’ютерні інформаційні технології».

Разом з тим користувач «Доступу до правди» також запитував вартість витрат на місяць на роботу системи. Утім, «Контактний центр міста Києва» повідомив, що установа не здійснювала роботи з розробки та впровадження сервісу «Інформування киян», тому не може надати таку інформацію.

Згідно з ЄДР, власниками ТОВ «Комп’ютерні інформаційні технології» значаться кияни Олександр Єфремов і Олександр Петропавловський.

Читати відповідь та запит повністю

«Доступ до правди»

Малюнок - new.kievcity.gov.ua