На адресу органів ДФС у Київській області надійшло 178 запитів на публічну інформацію

7 Липня 2017 15:07

За січень – червень 2017 року до органів Державної фіскальної служби Київщини надійшло 178 запитів  на отримання публічної інформації. Про це повідомляє сайт територіальних органів  Державної фіскальної служби України Київської області.

При цьому 135 запитів – від юридичних осіб, 42 запити – від громадян, 1 запит – від представників засобів масової інформації.

Найбільшу зацікавленість громадян викликала інформація про суми податкових надходжень, стан розрахунків з бюджетом, наявність чи відсутність заборгованості стосовно платежів, матеріали документальних перевірок.

«Щодо 21 запита на інформацію органами ДФС Київської області відмовлено у наданні інформації. Основна причина відмови – порушення вимог пункту 2 статті 10 Закону України «Про доступ до публічної інформації» у частині надання розпорядником інформації на вимогу осіб, яких вона стосується. У даному випадку запитувана інформація про особу не стосувалася запитувача (реєстраційні данні платників податків, результати діяльності підприємств)», - зазначено на сайті.

 

«Доступ до правди»