Офіс Омбудсмана оголосив 29 вакансій, з них 3 – в управлінні дотримання права на доступ до інформації

2 Березня 2016 12:10

Секретаріат Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини оголосив конкурс на заміщення 29 вакантних посад державних службовців, з них три – в Управлінні з питань дотримання права на інформацію та права на звернення. Про це йдеться на офіційному сайті представництва Омбудсмана.

Зокрема управління запрошує кандидатів на такі посади: головний спеціаліст відділу контролю у сфері діяльності державних органів, головний спеціаліст відділу контролю у сфері приватного права, провідний спеціаліст відділу контролю у сфері приватного права.

Кваліфікаційні вимоги: вища освіта з освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або магістра зі спеціальностей в галузі знань «Право», стаж роботи за фахом не менше 1 року.

Розмір посадового окладу: керівник відділу – 4035 грн, завідувач відділу – 3908 грн,  головний спеціаліст – 3298 грн, провідний спеціаліст – 2376 грн, спеціаліст І категорії – 2183 грн.

Також відкрито сім вакантних посади в регіональних представництвах Офісу Уповноваженого в Харкові, Одесі, Запоріжжі, Івано-Франківську, Чернівцях, Сіверодонецьку та Краматорську.

Документи щодо участі в конкурсі приймаються по 30 березня 2016 року.

 

«Доступ до  правди»