Сайт нової патрульної поліції повноцінно запрацює не раніше 2016 року

8 Грудня 2015 11:37

На сьогоднішній день за адресою patrol.police.gov.ua доступна пілотна версія офіційного сайту патрульної поліції, який перебуває на етапі технічних випробувань і доопрацювання. У зв'язку з цим на ньому не розміщено інформацію, передбачену законом про «Доступ до публічної інформації». Про це повідомив Департамент патрульної поліції Національної поліції України у відповідь на запит користувача користувача «Доступу до правди».

Запитувач цікавився зокрема, чому на сайті не вказано місцезнаходження органу, засоби зв'язку з ним, інформація про керівників підрозділів, розклад роботи, графік прийому громадян, а також порядок подання запитів на інформацію. 

На це йому відповіли, що публікація оновленої пілотної версії сайту патрульної поліції запланована на грудень 2015 року. Зараз на сайті розміщене тимчасове зображення-анонс, що підтверджує належність адреси до патрульної служби. По завершенні робіт сайт міститие всю інформацію, передбачену п.11. ч.1 ст. 15 закону «Доступ до публічної інформації», згідно з технічними вимогами до створення сайту. 

Читати запит та відповідь повністю

 

«Доступу до правди»