ЦЕДЕМ представить онлайн-конструктор позовної заяви

6 Грудня 2017 11:35

На VI Форумі захисників права на доступ до інформації, що відбудеться 11 грудня у Києві, ЦЕДЕМ презентує онлайн-конструктор позовної заяви – інтерактивний інструмент, який дозволяє кожному легко створити позовну заяву до суду. Про це ідеться в анонсі заходу на сайті ЦЕДЕМ.

Під час Форуму відбудеться обговорення основних змін у сфері доступу до публічної інформації та стану виконання законодавства, запланована сесія з обговорення судової практики, під час якої учасники обміняються досвідом успішних справ.

Також будуть представлені результати моніторингів виконання законодавства про доступ до публічної інформації, проведених громадськими організаціями за 2017 рік.

Для участі у Форумі необхідно заповнити реєстраційну форму.

Захід розраховано лише для членів Мережі захисників права на доступ до інформації. Також організатори попереджають, що кількість місць обмежено.

Мережа захисників права на доступ до інформації – об’єднання юристів, адвокатів та громадських активістів, метою якого є гарантування правового захисту права кожного на доступ до інформації. Робота Мережі координується Центром демократії та верховенства права.

 

«Доступ до правди»