Відкриття розширеного дитсадка на Голосієво відкладається через затримку з обладнанням

31 Жовтня 2016 10:29

У Києві капітальний ремонт дошкільного навчального закладу № 506 у Голосіївському районі затримується через облаштування харчоблоку. Про це стало відомо з відповіді Голосіївської районної державної адміністрації на запит користувача «Доступу до правди».

Також у відповіді на запит повідомили, що орієнтовно відкриття дитсадку заплановане на 1 листопада.

Утім, згідно з графіком виконання робіт та умов тендерних торгів від квітня 2016 року, термін закінчення ремонтних робіт в дитсадку – квітень 2017 року.

Станом на 23 вересня у дитсадку були повністю замінено вікна, системи каналізації, водопостачання та перегородки. Також на 40% було виконано електромонтажних та оздоблювальних робіт.

ДНЗ № 506 до ремонту

Капітальний ремонт ДНЗ № 506 на вулиці Стратегічне шосе, 54 у Голосіївському районі виконується за кошти Українського Фонду Соціальних Інвестицій згідно з мікропроектом «Покращення умов надання послуг дошкільної освіти та створення додаткових місць в ДНЗ №506».

За повідомленням веб-сайту УФСІ у дитсадку створюється додаткові шість груп.

Також повідомляється, що київські дитсадки № 305 та № 506 є учасниками другої фази проекту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури», який впроваджується у Києві та Львові за кошти гранту Уряду Німеччини на суму 5 мільйонів євро.

Головний пріоритет другої фази проекту є створення додаткових груп у дитячих садках для дітей з родин переселенців.

У Києві проектом охоплені 29 дитячих садків, у яких створюється 73 групи.

Нагадаємо, раніше «Доступ» повідомляв, що у дитсадках Києва на 100 місць у середньому претендує 125 дітей.

Читати відповідь та запит повністю 

«Доступ до правди»

Фото – usif.org.ua, wikimapia.org