«Виконком що, має знати усі будівлі у місті?». Міськрада Кременчука відповідає на запити

29 Травня 2017 11:07

Представниця Кременчуцької міської ради після отримання запиту адвоката Яни Коваль подзвонила запитувачці та у грубій формі пояснила, що виконком не розуміє, про яку будівлю йдеться у її запиті. Про це повідомляє адвокат на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

Запитувачка просила надати інформацію про закинуту будівлю біля річкового вокзалу Кременчука. У запиті вона просила вказати, на чиєму балансі перебуває будівля, хто являється балансоутримувачем території колишнього Річкового вокзалу та чи можна там рибалити.

Після надсилання запиту, до Яни Коваль зателефонувала працівниця виконкому, яка не назвала свого імені і повідомила, що їй не зрозуміло, про що запитувачка питає.
«…почула у відповідь наступні фрази: «Виконком що, має знати усі будівлі у місті? Чому ви сюди пишете? Нам так не зрозуміло, де знаходиться ця будівля», - зазначає запитувачка у дописі.

Коли Яна Коваль перетелефонувала на номер, з якого дзвонила працівниця виконкому, та знову не назвала свого імені і зазначила, що цей дзвінок є порушенням ЗУ «Про захист персональних даних».

Письмової відповіді запитувачка поки не отримала.

 

«Доступ до правди»