Перевірки в закладах сфери харчування
Доброго дня!
На підставі статей 1, 13, 19, 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації» від 13 січня 2011 року, які надають право звертатись із запитами до розпорядників інформації щодо надання публічної інформації, прошу надати наступну інформацію (наступні документи):
Наскільки часто проводяться планові перевірки ДПУ в закладах сфери громадського харчування? За якими підставами проводяться позапланові перевірки в вищезазначених закладах?
Звертаю вашу увагу, що згідно п.3 ст.22 ЗУ "Про доступ до публічної інформації", розпорядник інформації, який не володіє запитуваною інформацією, але якому за статусом або характером діяльності відомо або має бути відомо, хто нею володіє, зобов'язаний направити цей запит належному розпоряднику з одночасним повідомленням про це запитувача.
Відповідь прошу надіслати в передбачений законом 5 денний строк на вказану електронну адресу.
З повагою,
Анастасія