Щодо організації харчування дітей в закладах освіти
Доброго дня!
На підставі статей 1, 13, 19, 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації» від 13 січня 2011 року, які надають право звертатись із запитами до розпорядників інформації щодо надання публічної інформації, прошу надати наступну інформацію (наступні документи):
Чи можна для закладів дошкільної та закладів загальної середньої освіти закуповувати, включати до меню (порційно) та використовувати при приготуванні перших і других страв овочі промислового виробництва, а саме: консервовані огірки, кабачки, ікру кабачкову, горошок консервований, якщо з 01.01.2021 набув чинності наказ Міністерства охорони здоров’я України від 25.09.2020 №2205 «Про затвердження Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти».
З повагою,
Вікторія Попова
[1]1
[2][email address]
References
Visible links
2. mailto:[email address]
[ Повідомлення сайту: вищенаведений текст неправильний закодований, тож невідомі символи було вилучено.]