штат та діяльність ДержПродСпоживСлужби

Шаповалов

ЗАПИТ НА ІНФОРМАЦІЮ (відповідно до Закону "Про доступ до публічної інформації")

Держпродспоживслужба утворена відповідно до постанови КМУ від 10 вересня 2014 року № 442 «Про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади».
Постановою КМУ від 02 вересня 2015 року № 667 затверджено Положення про Держпродспоживслужбу. Територіальні органи Держпродспоживслужби утворені постановою Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2015 року № 1092.
З метою забезпечення фінансування Держпродспоживслужби прийнято розпорядження КМУ від 27 січня 2016 року № 76-р. Затверджено структуру апарату Держпродспоживслужби та погоджено її з Міністром аграрної політики та продовольства України. Штатний розпис та кошторис апарату Держпродспоживслужби затверджено за погодженням з Мінфіном.
Відповідно до розпорядження Кабінету міністрів України від 6 квітня 2016 року № 260-р «Питання Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів» Держпродспоживслужба офіційно розпочала роботу і приступила до виконання функцій.
Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 24 лютого 2016 р. № 106-р Головою Держпродспоживслужби призначено Володимира Лапу.

ПРОСИМО повідомити наступну інформацію:
1. штатний розклад служби станом на 01.01.16 та на 01.07.16 (окремо по підрозділам центрального апарату та тер-підрозділів)
2. звіт про діяльність у 2016 році (у разі відсутності - статистично-аналітичні дані про діяльність всіх підрозділів)

Відповідь прошу дати на електронну адресу у встановлений законом 5денний строк.
----------------------------------------------------------------------