Запит щодо якості морозива

Нам невідомо, чи відповідь на цей запит була інформативною. Якщо ви Маргарита, будь ласка, авторизуйтесь і вкажіть, наскільки успішним був запит.

Доброго дня!

На підставі статей 1, 13, 19, 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації» від 13 січня 2011 року, які надають право звертатись із запитами до розпорядників інформації щодо надання публічної інформації, прошу надати наступну інформацію (наступні документи):

Чи можу я отримати інформацію щодо ваших досліджень з морозивом, чи проводили ви їх цьогоріч, чи були виявлені шкідливі речовини та які саме,
на що слід звертати увагу при виборі морозива, чого не потрібно бути у складі морозива,
чи є різниця у якості морозива на паличці та морозива у вафлі,
скільки рекомендуєте їсти морозива та яке повинно бути співвідношення між відсотком жиру, калорій, білків та вуглеводів.

З повагою,

Журналіст друкованого видання "Вісті Придніпров'я", Сопільняк Маргарита

Вакарчук Тетяна, Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів

1 Attachment

-------- Переслане повідомлення --------

Тема: Держпродспоживслужба надала відповідь
Дата: Mon, 1 Jul 2019 18:21:18 +0300
Від: Вакарчук Тетяна [1]<[email address]>
Кому: [2][email address]

References

Visible links
1. mailto:[email address]
2. mailto:[email address]